Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Convocatòria 2016
 

Convocatòria 2016

 

La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) ha aprovat el següent número de contractes Serra Húnter que podran oferir-se en aquesta convocatòria 2016.

 

 

UB

UAB

UPC

UPF

UdL

UdG

URV

TOTAL

 Professorat agregat / Associate professor

16 

 

 

8

4

6

40

 Tenure-track associate professor

9

 

15

 

 

 

 

24

Total posicions SH 2016

25

 

15

8

8

6

6

64

 

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, una de les universitats privades de Catalunya, ha decidit oferir en el si del Pla Serra Húnter quatre contractacions de professors agregats en diferents àmbits. El processos selectius d’aquestes ofertes de contractació seguiran els mateixos tràmits que la resta de contractacions de les universitats públiques.

 

La crida internacional per presentar-se a la majoria d'aquestes contractacions va estar oberta fins el 15 de setembre de 2016.

 

Actualment s'estan acreditant els candidats que no tenen l’acreditació corresponent i es preveu que la convocatòria oficial, amb l’inici del procés selectiu pròpiament dit, s’iniciï el mes de febrer de l’any 2017.

 

La crida internacional de 10 places de Tenure-track associate professor de la UAB i de 4 places de Tenure-track associate professor de la UdL s'obrirà properament a principis del mes de febrer.

 

Per més informació sobre tot el procés aneu a l’apartat Procés de selecció