Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Primera convocatòria 2017  > Estat de la convocatòria
 

Estat de la convocatòria 2017

 

Actualment s’ha tancat el període de recepció de sol·licituds de la crida internacional de la primera convocatòria 2017 del Pla Serra Húnter. El nombre de sol·licituds rebudes per a cada universitat es poden consultar aquí:

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Universitat de Lleida (UdL)

Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)

 

Ara s’inicia el procés d’acreditació per part de l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) dels candidats que no tenen l’acreditació corresponent a l’oferta sol·licitada. Un cop es tinguin els resultats referents al procés d’acreditació de l’AQU es podrà tancar la primera part del procés selectiu. L’AQU notificarà els resultats de l’acreditació als candidats. Els candidats que tinguin una valoració favorable podran passar a la segona part del procés. S’estima que els resultats de la valoració per part de l’AQU estaran disponibles el setembre del 2017.

La segona part del procés de selecció s’iniciarà amb la publicació de la convocatòria formal al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Des del Pla Serra Húnter informarem els candidats del resultat de la primera part i de l’inici de la segona.

Data d'actualització: 18.05.2017