Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Primera convocatòria 2017  > Estat de la convocatòria
 

Estat de la primera convocatòria 2017

Actualment s’ha tancat la primera part del procés selectiu. Ja s’han notificat als candidats els resultats d’acreditació per part de l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i si han superat, per tant, la primera part del procés. Els resultats d’aquesta primera part per a cada universitat es poden consultar aquí:

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Universitat de Lleida (UdL)

La segona part del procés s’inicia amb la publicació de la convocatòria formal al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Els candidats hauran d’aportar els documents preceptius per a la segona part del procés (les aportacions acadèmiques més valuoses, la trajectòria docent i els interessos docents i de recerca) en cas que no els hagin aportat ja, i podran també actualitzar el CV o la documentació. Així mateix, hauran de presentar una sol·licitud formal a les universitats convocants de les places del seu interès d’acord amb les bases de la convocatòria.

Des del Pla Serra Húnter informarem els candidats de la publicació de la convocatòria formal i del termini del qual disposen per presentar la sol·licitud i els documents a les universitats.

Es preveu que les proves presencials es duguin a terme durant el primer trimestre de l’any 2018.

Data d'actualització: 10.11.2017