Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Segona convocatòria 2017  > Estat de la convocatòria - NOU!
 

Estat de la segona convocatòria 2017

Actualment s’ha tancat la primera part del procés selectiu per als concursos de tenure-eligible lecturer. Els resultats d’aquesta primera part per a cada universitat es poden consultar aquí:

Universitat de Barcelona (UB)

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Universitat de Lleida (UdL)

Universitat Rovira i Virgili (URV)

La segona part del procés de selecció s’iniciarà amb la publicació de la convocatòria formal al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) per part de les universitats. Els candidats hauran de presentar una sol·licitud formal a les universitats convocants de les places del seu interès d’acord amb les bases de la convocatòria. Hauran d’aportar els documents preceptius per a la segona part del procés (les aportacions acadèmiques més valuoses, la trajectòria docent i els interessos docents i de recerca) en cas que no els hagin aportat ja, i podran també actualitzar el CV o la documentació.

Des del Pla Serra Húnter informarem els candidats de l’inici de la segona part. Així mateix, candidats que ja disposessin de l’acreditació, i que no es van presentar a la primera part del procés, poden presentar la seva sol·licitud directament a la universitat a la segona part.

Una vegada les universitats hagin publicat la llista definitiva d’admesos i exclosos per part de la universitat, i s’hagi constituït la comissió de selecció, s’iniciarà una primera fase d’avaluació de la documentació i, posteriorment, una segona fase presencial per als candidats que hagin estat seleccionats a la primera fase. Tota la informació i notificacions estaran disponible als webs de les universitats.

Els concursos d’associate professor encara es troben a la primera part del procés: l’avaluació per part de l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) dels candidats que no tenen l’acreditació corresponent a l’oferta sol·licitada. Un cop es tinguin els resultats referents al procés d’acreditació de l’AQU es podrà tancar la primera part del procés selectiu. Els candidats que tinguin una valoració favorable podran passar a la segona part del procés.

Es preveu que les proves presencials per als concursos de tenure-eligible lecturer es duguin a terme durant els mesos d’estiu de 2018 i per als concursos d’associate professor durant la tardor de 2018.

Data d'actualització: 11.04.2018