• Imprimeix

Estat de la convocatòria

Actualment s’ha tancat el període de recepció de sol·licituds de la crida internacional (primera part del procés selectiu) de la segona convocatòria 2018 del Pla Serra Húnter. El nombre de sol·licituds rebudes per a cada universitat es poden consultar aquí:

Universitat de Barcelona (UB)

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Universitat de Lleida (UdL)

Universitat de Girona (UdG)

Ara s’inicia el procés d’avaluació per part de l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) dels candidats que no tenen l’acreditació corresponent a l’oferta sol·licitada. Un cop es tinguin els resultats referents al procés d’acreditació de l’AQU es podrà tancar la primera part del procés selectiu. Els candidats que tinguin una valoració favorable podran passar a la segona part del procés. S’estima que els resultats de la valoració per part de l’AQU estaran disponibles entre març i abril del 2019.

La segona part del procés de selecció s’iniciarà amb la publicació de la convocatòria formal al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Des del Pla Serra Húnter informarem els candidats del resultat de la primera part i de l’inici de la segona.

Data d'actualització:  12.11.2018